Vállalatirányítási rendszerek, ERP rendszerek blog , Ingyenes programok, cikkek.

Facebook

A Nagy Machninator Vallalatiranyitas  Sugo 2

A Nagy Machinátor - vállalatirányítási rendszer - , de miért is?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Nagy Machinátor vállalatirányítási rendszere ismét egy olyan lehetőség, mely mögött több mint 25 év szakértelem, szakmai precizitás kampányol.

vállalatirányítási rendszerek magyarországon 

Már a neve is figyelemfelkeltő. Nagy Machinátor – egyszerűen oda kell figyelnünk rá, nem mehetünk mellette csak úgy. 25 éve nyújt megbízható ideális segítséget elsősorban kis és mikro vállalkozásoknak. Ha a Nagy Machinátort választja, illetve használja, biztos lehet abban, hogy cége alapvető üzletviteli és adminisztrációs folyamatainak kezelése a legjobb kezekben van.

A Nagy Machinátor – vállalatirányítási rendszer -, de nézzük miért is?

  • Innovatív: - Folyamatos jogszabálykövetéssel, legmodernebb eszközöket biztosítja,
  • Modern és korszerű: - Tökéletes megoldás cége teljes adminisztrációs teendőinek kezelésére,
  • Hosszú távú befektetés: - A folyamatos, rendkívül szakavatott fejlesztői háttér miatt mindenképpen egy időtálló befektetést nyújt.
  • Moduláris felépítés: A Nagy Machinátor rendszere a moduláris felépítésnek köszönhetően folyamatosan, igény szerint bővíthető.

A Nagy Machinátor vállalatirányítási rendszer előnyei:  

  • Felhasználóbarát kezelőfelület, használata könnyen és viszonylag gyorsan elsajátítható, funkciói az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgálja. Egy olyan befektetéssel állunk szemben, amely biztosan meg fog térülni cégének. A piacon lévő vállalatirányítási rendszerek közül ár-érték arányban is kedvező lehetőségeket ad, hisz a kedvező üzemeltetésű szoftver, illetve az egyszerű hardver mind az olcsó/elérhető/megfizethető kategóriát erősíti. Aztán még jön az a lehetőség is, hogy bérelhető és részletre is megvásárolható.
  • Innovatív megoldásai nagy patronálást nyújtanak a mindennapokban. Ilyen funkció többek között az e-mail küldések, Web áruház kapcsolat, jelentések exportálási lehetőségei több formátumban; XLS, PDF, HTML, TXT vagy SQL tábla. E számla,EDI számla, EDI rendelés küldése, fogadása.
  • Moduláris, bővíthető, minden cég saját cégére szabottan állíthatja össze a funkciókat. Lehetőség van teljesen új funkciók beüzemelésére éppen úgy, mint a meglévők esetleges módosításaira.
  • A programok billentyűzetről is egyszerűen kezelhetőek, többnyelvű lehetőségek is rendelkezésre állnak. Úgynevezett „előre gyártott” opcióval – amely 25 év tapasztalataira épül, számos olyan kimutatások, jelentések lekérdezéseit teszi lehetővé, amely a vezetői döntéseket nagymértékben segíti. A listaformázó funkcióval a felhasználó egyéni igényeinek megfelelően saját maga is készíthet listákat.

A Nagy Machinátor vállalatirányítási rendszer megálmodója, létrehozója a PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft., 1992-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Hívatásuk, hogy a nemzetközi szoftverfejlesztő cégekkel is fel tudják/felvették a versenyt, a kis és közepes cégeknek hatékony, komplex lehetőségeket nyújtanak.A Nagy Machninator Vallalatiranyitas 0

A Nagy Machinátor alap és kiegészítő modulokon kívül, speciális opciókkal is támogatja a cégeket.  

  • Általánosságban: Profi módon segíti az irodai munkákat. Alapelemként a Keretrendszer biztosítja az ügyfélkapcsolat-kezelést – CRM -  dokumentum és iratnyilvántartást, Szerződés nyilvántartást, valamint a Likviditási tervet.
  • Pénzügy és számvitel területén, minden adatunk átláthatóan, rendezetten, biztonságban. Elvégzi bankszámlával kapcsolatos teendőinket, tárgyi eszköz nyilvántartási dolgokat kezeli. A főkönyvi modul összegyűjti a különféle analitikákban összegyűjtött könyvelést érintő infókat, majd azokat „intézi” tovább.   
  • HR-es témákban: Nagy szakértelemmel integráltam kezeli a személytörzs adatokat. Kis és középvállalatoknak bérszámfejtési opció kínálat.
  • Beszerzés, logisztika területén: Ezen a területen alkalmazható modulokkal mindenféle raktári rendszerek működése profi módon megoldható; kezdve a rendelésfelvételétől, a termék összekészítésen, fuvarszervezésen át végig a kiszállításig.
  • A Nagy Machinátor szoftver számos iparágban képes/tud kiváló asszisztenciát nyújtani felhasználójának. Az úgynevezett speciális modulok között megtalálható többek között; A Web-alapú machinátor, Autó-és gépszerviz, Szerződés-nyilvántartás, ADR modul, Jövedéki nyilvántartás vagy épp a Komissió által nyújtotta lehetőségek.
  • A Nagy Machinátor vállalatirányítási rendszere egy rendkívül precíz és érzékeny súgóval támogat munkánkban, amikor szükség van rá. És ez bármikor bekövetkezhet. A súgó nem csupán az adott funkció adatai olvashatóak le, hanem különböző, az üzletmenetben felmerülő esettanulmányok kapcsán közvetít számunkra értékes információkat.A Nagy Machninator Vallalatiranyitas  Sugo 1

 

A PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. weboldalán többféle lehetőséggel találkozhatunk, amelyek bemutatják A Nagy Machinátor kínálta vállalatirányítási rendszert. Az oldalon bemutató anyag letöltésére van lehetőségünk. Aztán megtudhatjuk, hogy személyes, ingyenes bemutatót is kérhetünk, illetve online is kérdezhetünk a rendkívül szakavatott csapattól.

 

 

Keresés