Vállalatirányítási rendszerek, ERP rendszerek blog , Ingyenes programok, cikkek.

Facebook

Libra Erp Cim

LIBRA6i - az integrált vállalatirányítási rendszer

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ahhoz, hogy egy cégvezető megfelelő időben, meg tudja hozni  cége számára a legprofibb döntését, elengedhetetlen egy hatékony vállalatirányítási rendszer használata.

A LIBRA6i vállalatirányítási rendszer, közép, de igazán,  nagyvállalatok operatív és adminisztratív tevékenységének teljes lefedésére készült. Az egységes információs rendszer használatával, az egész vállalatra kiterjedő egységes integrációt teremt meg. Vagyis a LIBRA6i profi szinten tudja megvalósítani a vezetői döntés-támogató funkciók és a különféle alrendszerekben működő funkciók közötti integráltságot. Nagy pozitívum, hogy nincs szükség többszöri adatbevitelre, a bevitt adatok egy egységes vállalati adatbázisba kerülnek. A LIBRA6i rendszerében az egyes alrendszerek tehát szorosan egymásra épülnek, ugyanazon adatbázisból táplálkoznak, együttműködésük szoros és integrált.

Libra Vallalatiranyitas Cime 0

"A LIBRA6i döntéstámogató, integrált vállalatirányítási rendszerek olyan interaktív információs, ügyviteli rendszerek, amely különböző hardver és szoftver eszközökre támaszkodva információt képeznek és felhasználóbarát módon jelenítenek meg, támogatva a vezetői döntéshozatalt."

A LIBRA6i vállalatirányítási rendszerének használata teljes biztonságot nyújt felhasználójának, amire hiteles garancia az Oracle adatbázis-kezelő csúcstechnológiája. Az adatbázis-kezelő program garantálja/biztosítja a tranzakciók védelmét. A LIBRA6i rendszerében működő „online” mentés teljes biztonságot nyújtva teszi a dolgát, de, többféle eljárással is készülhetnek még mentések.

A LIBRA6i vállalatirányítási rendszer alapmoduljai:

MÉRLEG- főkönyvi modul: a mérleg módul segítségével rögzíteni tudjuk a különféle könyvelési tételeket. Lebonyolítja a számlavezetéseket, automatikus költség-felhasználási teendők elvégzését bonyolítja. Továbbá, kimutatások, képernyős riportok, listák, táblázatok, éves beszámolók elkészítése is a feladatkörébe tartozik.

LIKVID- pénzügyi modul: a vállalatirányítási rendszeren belül a pénzügyi folyamatokat látja el. Szállítói-vevői folyószámlák kezelése, bank egyéb pénztár folyamatok rögzítése, a modullal a rendszeres és egyedi pénzügyi levelezés is megoldott, naprakészség biztosítása, ÁFA-val kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása.

SZÁMLA- értékesítő és számlakészítői modul: a modul az integrált rendszer kimenő számláit készíti el. Többféle számlaformátum, forintos, devizás, magyar illetve kétnyelvű, eseti és ismétlődő számlakészítési lehetőségek.

KASSZA- házi és valutapénztári modul: az alrendszer feladata a pénztári események elvégzése, több pénztárkezelési lehetőség, a valutapénztári funkció teljes készpénzeszköz állomány kezelésére; forintban vagy tetszőleges devizanemben is.

ÁLLÓ- tárgyi eszköz modul, ez a modul biztosítja a tárgyi eszközök illetve az immateriális javak analitikus nyilvántartását a jogszabályoknak megfelelően, értékcsökkenések elszámolása, beszámolókhoz szükséges mellékletek, kiegészítések elkészítése…

CASH CENTER- banki és egyéb elektronikus fizetések, utalások modul: egy összekötő láncszem a Likvid modul és a pénzintézeti adatforgalmazás között. Biztosítja továbbá, hogy a bankból elektronikusan érkező napi banki információk rögzítése ne kézzel történjen, hanem automatikusan a Likvid modulba…

INVEST- beruházás-kezelési modul: a  LIBRA6i integrált vállalatirányítási rendszer Invest modulja az Álló - tárgyi eszköz-nyilvántartó - , az Anyag – készletgazdálkodási - , illetve a Likvid - pénzügyi modulokkal áll szoros kapcsolatban. A modul beruházás nyilvántartó fogja össze a tervek készítését, kartonok vezetését, beruházások megvalósítását, azok követését.

HUMÁN- bérszámfejtési és TB modul: a cégek, vállalkozások teljes bérszámfejtési és munkaügyi tevékenységeit végzi el, támogatja azt.

A LIBRA6i – Kereskedelmi, logisztikai funkciók:

BIZNISZ- kereskedelmi és logisztikai modul: a partnerekkel folytatott kereskedelmi tevékenységek követése…

ANYAG- készletgazdálkodási modul: a modulban lehetőség van a készletek analitikus nyilvántartása mellett - mennyiségben és értékben -, készletmozgások követésére, listák, kimutatások, táblázatok lekérdezésére.

ROAD- menetlevél és munkalap modul: ez a szakmai modul, három analitikus területet foglal magában; menetlevél kezelést, gépüzemnapló adminisztrációt, munkalapok feldolgozását, a modul hatékonyan támogatja ezeket a területeket.

IKTATÓ- szerződés nyilvántartó modul: vevői és szállítói szerződések, illetve cégen belüli igénybejelentők adatainak nyilvántartására szolgál, lehetőség van adatok tételes és összevont lekérdezéseire is…

Összegzés a LIBRA6i integrált vállalatirányítási rendszerében:

  • Megbízhatóság.
  • Költséghatékony LIBRA projektek. Alacsony teljes költség (TCO).
  • Rugalmas, az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő licencelési módozatok. Modul licencek, és nevesített felhasználói vagy processzor alapú licencek használata.
  • Alacsony üzemeltetési költségek - nem igényel rendszerre specializálódott IT osztályt.
  • Magyarországi gyártói, fejlesztői, és szakértői bázis, jogszabályi környezet ismerete.
  • Egyedi igények, fejlesztések gyors és hatékony kezelése.
  • Az ország teljes területét lefedő viszonteladói szakértői bázis.
  • Folyamatos szoftverkövetés, gyártói támogatás.
  • Széleskörű funkcionalitás, gyártói szakértői rendszerek (pl. közüzemi számlázás, városirányítás, közösségi közlekedés üzletágak teljes körű támogatása)
  • Moduláris felépítésű, teljesen integrált rendszer.
  • Felhasználóbarát, egyszerű működés.
  • Korszerű, háromrétegű architektúra, böngészőben futó alkalmazás.
  • Kiemelkedő adatbiztonság, kiemelkedő üzembiztonság. Oracle technológia használata adatbázis, és alkalmazás szinten.
  • Magas szintű üzleti intelligencia. Vezetői információs, és BI réteg.
  • Egyszeri adatbevitel, redundancia mentes adatstruktúra.
  • Teljes körű naplózási lehetőség. Számlázási rendszer audit megfelelőség.
  • Rugalmas méretezhetőség, magyarországi nagyvállalati környezetnek megfelelő architektúra.
  • Teljes körű jogosultsági rendszer, hierarchikus jogosultságkezelés.
  • Egyszerű adatlefúrás a szintetikából analitikus szintekre.
  • Egyszerű, és korszerű integrációs lehetőségek harmadik fél által szállított alkalmazásokkal.
  • Platformfüggetlen alkalmazás.

Libra6

A LIBRA6i integrált vállalatirányítási rendszer üzemeltetője a LIBRA Szoftver Zrt. személyes konzultációkkal, rendszert bemutató DEMO-val áll az érdeklődők rendelkezésére. További részletek még a https://www.mve.hu oldalon olvashatóak.

Keresés