Vállalatirányítási rendszerek, ERP rendszerek blog , Ingyenes programok, cikkek.

Facebook

SmartERP Logo

SMART ERP - az előrenéző web alapú megoldás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A SMART ERP adta lehetőségek nem csupán különféle praktikák felvonultatása, hanem tényleges, előrenéző megoldás cégének, vállalkozásának. Azt nyújtja, amire szüksége van, teszi ezt teljesen cégorientált kivitelezésben. 

 

Cégek gazdasági üzletmenetében könnyen előfordul, hogy bizonyos idő elteltével, változtatni kell. Változtatni, mert fejleszteni szeretné cégét, külföldi lehetőségek is nyílnak, és mindezeket úgy kell bevezetni, hogy az üzletmenet zökkenőmentes maradjon.  Nos, a SMART ERP, mint a SMARTFRONT terméke, kimondottan egyedi igényekhez igazodva, testreszabott megoldásokat nyújtva áll cége rendelkezésére. 

SMART ERP előnyei:

Böngészőre optimalizált,

Nem kell telepíteni,

Agilis és költséghatékony,

Nem terheli a szervereit,

Offline állapotban is működik.

SMART ERP és az alap modulok:

KIS ÉS NAGYKARESKEDELMI ÉRTÉKESÍTÉS:

Bankkartyas Fizetes MNB 1280x640

Az egyik legrészletesebb, legátfogóbb funkció az értékesítések támogatása.

Pl:

 Retail kassza POS (point of sale) megoldás:
– ergonomikus érintőképernyővel,
– projekt alapú értékesítés támogatása,
– a nagykereskedelmi folyamatok és rendelés kiszolgálása egyedi áttekintő képernyők segítségével. A területi munkatársak munkájának támogatásától egészen a rendelés kiszolgálásig mindennemű támogatás.

CRM:

Teljes ügyfélkép érhető el a képernyőn. (360 fokos) Kiindulópontot nyújt a partner adatlap, ahonnan eljuthatunk a számlatételeken át a kiegyenlítésig...

BESZERZÉS MENEDZSMENT:

Beszerzések sokrétű támogatása. Az alapmodul a beszállítói rendelések rögzítése/követése mellett, a fogyási statisztikák, készletszintek figyelembevételével, javaslatot tesz beszerzési rendelésekre is…

KÉSZLET- ÉS RAKTÁRKEZELÉS:

A SMART ERP készletoptimalizációs rendszerével könnyebben kezelheti a raktárát.

Több raktár kezelése, részletes mozgás riportok, sarzs kezelés, vonalkód kezelés, leltár-kezelések, tárhelyes és nem tárhelyes működés.

GYÁRTÁS:

Az alapmodul kifejezetten kisebb, főleg csomagoló, összeszerelő cégek számára lehet megfelelő megoldás…

PÉNZÜGY - CASH-FLOW és KONTROLLING:

A döntéshozatali folyamatok felgyorsulva – cash-flow menedzsment, terv-tény összehasonlítások - naprakészség a munkában.  

Teljes körű, integrált funkcionalitás. Gyors adatrögzítések, könnyen áttekinthető képernyők asszisztálják a munkavégzést: számlázás, kiegyenlítések követése, bank-pénztár kezelés, kontírozás, könyvelési dimenziók, különféle kimutatások, riportok…

CSOPORTMUNKA TÁMOGATÁS és ÜZENETKEZELÉS:

Az alapmodul egy viszonylag új innováció az ügyviteli rendszerben. Belső kommunikáció támogatása, mindez az ügyvitelben is integrálva.

DOKUMENTUM és IRATKEZELÉS:

Összetett jogosultságkezeléssel a rendszerben kezelhetőek, fel-le tölthetőek, mappákba rendezhetőek tetszőleges fájlok, dokumentumok. A rendszer dokumentumai ügyletekhez, témákhoz csatolhatóak.

SMART ERP – speciális modulok lehetnek:

SZERVIZ MENEDZSMENTÜzletág fókuszú megoldások;

Online szervizbejelentő felület, kihelyezett eszközök, szerződéses feltételek kezelése, bejelentőlapok adminisztrációja, munkalapok követése – akár tableten is.

Szerviz

PROJEKT és WORKFLOW:

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás cégenként…

E-COMMERCE és PARTNERPORTÁL:

Webshop speciális modul, egyedi reszponzív megjelenés, az ügyviteli rendszerrel teljes mértékben integrált.

A SMART ERP rendszer funkciói bármilyen eszközön, bármikor, telepítés nélkül elérhetőek, sőt megoldást kínál nem lévő hálózati lefedettség adta helyzetek kiküszöbölésére is.  

TEHÁT:

A SMART ERP nem csupán modulok felsorakoztatása, hanem kimondottan azt tudja, amire cégének szüksége van. SMART ERP előrenéző webes megoldás az ÖN IGÉNYEIRE SZABVA.

A SMARTFRONT által alkalmazott speciális keretrendszer, egyedi összetételű, kifejezetten cégorientált lehetőségeket kínál, így van ez a SMART ERP esetében is. A jövőbeli igények előtt minden nyitott, paraméterezhető, továbbfejleszthető alkalmazkodó megoldások. Mindenre kiterjedően a következőkben tájékozódhat:  https://smartfront.hu.

 

Keresés