Vállalatirányítási rendszerek, ERP rendszerek blog , Ingyenes programok, cikkek.

Facebook

Vallalatiranyitasi Rendszerek Ingyen Ugyvitel 4

Windirect vállalatirányítási rendszer, nyílt, egyedi, profi

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A vállalatirányítási szoftverek területén igen erős telítettség mutatkozik, azonban WinDirect ERP rendszere mindenképpen egy igazi kuriózum az ügyvitel világában.

A WinDirect vállalatirányítása rendszere olyan erősen hatékony technológiákat alkalmaz, amely tekintélyparancsoló egyediséget ad a névhez, egy megbízható segítőtársat a felhasználójának.

 A WinDirect ERP rendszer főbb jellemzői például:

  • moduláris felépítés,
  • hatalmas adat-nyilvántartási lehetőségek,
  • vállalati folyamatok, azok összefüggéseinek ábrázolása,
  • széleskörű szűrési-keresési lehetőségek,
  • adatok exportálhatósága sokrétű opciókkal,
  • áruforgalmi, termelési, kereskedelmi projektek széleskörű tervezhetősége,
  • pénzügyi, számviteli, statisztikai, kontrollingos kimutatások,
  • analizálható döntéstámogatási lehetőségek.

A WinDirect rendszerében működő úgynevezett „kliens-szerver” egyedisége biztosítja azt a lehetőséget a felhasználónak, hogy a szerver interneten keresztüli, felhő-szerű munkavégzésre alkalmas legyen, és profi módon végezze a rá bízott munkát. A vele együttműködő MSSQL adatbázis kezelő meg az adatbázist kezeli szuperül.

Mitől is nyílt a WinDirect rendszere?

A WinDirect rendszere olyan nyílt technológiával rukkol elő/dolgozik, amely szakított a megszokott „fekete-doboz” struktúrájával, melynek lényege, hogy bekerül az adat, lesz belőle valamilyen output, de a közti dolgokat nem igazán lehet/lehetett követni. Nos, itt szakított a WinDirect ezzel a témával, új lehetőségként, az üzleti szabályrendszer forráskód is az ügyfél elérhetősége közé kerül, szükség esetén, természetesen megfelelő informatikai háttérrel, lehetőség van különböző átalakításokat, esetleges fejlesztéseket, házon-belül elvégezni a rendszerben.

Természetesen, a legtöbb vállalatirányítási rendszer rugalmas, biztosítja felhasználójának az esedékes testreszabhatósági lehetőségeket, hiszen erre mindenképpen szükség lehet. A törvényi megfelelések, a piaci igényekhez, szállítókhoz, vevőkhöz való megfelelés, igényli a teljes rugalmasságot, a gyors és hatékony alkalmazkodást. Azonban nem mindegy, hogy melyik cég, mikor, hogyan és mennyiért tudja ezt megvalósítani? A fejlesztő/szolgáltató cégek természetesen segítséget nyújtanak, de a WinDirect esetében más lehetőségeink is vannak.

A WinDirect rendszerében, kínálkozik az opció arra vonatkozóan, hogy saját magunk, cégen belül végezzük el a kívánt teendőket. Tehát azon cégek, akik a WinDirect programot használják, ismerik annak nyíltságát, technológiaimódszertanát, az üzleti folyamatok script-jeiben meg tudják oldani a megfelelő változtatást. Továbbá nagy előnye a rendszernek, hogy az úgynevezett „éles-rendszer” mellett rendelkezésünkre áll, egy „gyakorló-rendszer”, amellyel mindent, pontosan tesztelhetünk, kipróbálhatunk, anélkül, hogy az esetleges galibát elkerüljük.

A WinDirect, vállalatirányítási rendszert elsősorban projekt alapon működő cégeknek ajánlják, mint például;

  • termelő
  • kereskedő
  • szolgáltató cégek.

Rendkívül széleskörű lehetőségek mutatkoznak a WinDirect esetében a funkciók tekintetében is. Ezeknek mélyreható ismeretei után erősen ajánlott böngészni, tájékozódni. Cégek, vállalatok életében számos olyan terület van, ahol hatalmas segítség lehet egy jól működő vállalatirányítási rendszer, adott esetben a WinDirect nyílt rendszere.

Készletgazdálkodási, és logisztikai teendőket is professzionális eleganciával oldja meg. Készletek kezelése a legapróbb részletekig, például csak egy pár dolog: gyári számok, sorozatszámok, vonalkódok kezelése, készletekkel való tervezések, potenciális készlet, jövőbeli tervezhetőség, múltbéli dolgokkal való összehasonlítások, és sorolhatnánk. A WinDirect eredményesen kezeli a kereskedelmi, értékesítési, beszerzési folyamatokat is. A CRM funkciók szintén hatalmas segítséget nyújtanak.

További rendkívül értékes lehetőséget nyújt az e-business támogatására is.

Összegzésként: A mai kor elvárásainak profi módon megfelelni akaró vállalkozás/cég életében, előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik, egy jól választott, egy jól kiválasztott, vállalatirányítási rendszer alkalmazása. Amivel a WinDirect más, mint a többi, az, hogy a rugalmasság, fejleszthetőség mellett, az adandó fejlesztési, változtatási lehetőségekkel vállalaton belül, szükség esetén hogyan tudunk élni?  Aki gyorsabb, aki hatékonyabb, az a nyerő!

Keresés